Onderhoud

Onderhoud

De basis voor een betrouwbare auto!

Een auto is een kostbaar bezit, en het is belangrijk om er goed voor te zorgen. Regelmatig onderhoud is essentieel om de levensduur en de prestaties van je auto te verlengen.

Onderhoud omvat een reeks taken die nodig zijn om je auto in goede conditie te houden. Deze taken kunnen variëren afhankelijk van het type auto en de leeftijd van de auto.

Wij zorgen voor je auto!

HUBICAR

Kleine beurt

De basis van goed onderhoud

Bij Hubicar beschouwen we een kleine beurt als veel meer dan alleen routineonderhoud. Het is een uitdrukking van onze diepgaande toewijding aan uw voertuig en uw veiligheid. 

HUBICAR

KLEINE BEURT

Onze Toewijding aan Uw Auto

Wanneer u voor een kleine beurt kiest bij Hubicar, kiest u voor vakmanschap en expertise. Onze technici zijn gepassioneerde autoliefhebbers met jarenlange ervaring, en ze behandelen elke auto alsof deze van henzelf is. We begrijpen dat uw auto meer is dan alleen een vervoermiddel; het is een verlengstuk van uw persoonlijkheid en uw vrijheid. Daarom stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw auto altijd in topconditie verkeert.

Een Klantgerichte Benadering

Bij Hubicar geloven we in transparantie en klanttevredenheid. Daarom bieden we gedetailleerde offertes en garanties voor al onze autodiensten. We streven ernaar om uw vertrouwen te winnen en te behouden door u de best mogelijke service te bieden.

Dus, als u op zoek bent naar een kleine beurt die verder gaat dan het gewone onderhoud, vertrouw dan op Hubicar. Laat ons uw auto in topvorm houden, zodat u kunt genieten van de ultieme rijervaring. Bij Hubicar is uw auto onze passie, en we staan klaar om die passie met u te delen.

 

Meer informatie of afspraak inplannen?

  Of neem direct contact op:

  HUBICAR

  Grote beurt

  Uitgebreid Onderhoud voor je Auto

  Een grote beurt vertegenwoordigt een grondig en uitgebreid onderhoud voor auto’s. Doorgaans wordt deze beurt aanbevolen na het afleggen van 30.000 tot 60.000 kilometer.

  HUBICAR

  GROTE BEURT

  Uitgebreid onderhoud voor je auto

  Een grote beurt vertegenwoordigt een grondig en uitgebreid onderhoud voor auto’s. Doorgaans wordt deze beurt aanbevolen na het afleggen van 30.000 tot 60.000 kilometer. De taken die worden uitgevoerd tijdens een grote beurt omvatten doorgaans alle aspecten van een kleine beurt, maar gaan verder met aanvullende controles en vervangingen, waaronder:

  • Bougies Vervangen: Het vervangen van bougies is cruciaal om een optimale verbranding in de motor te behouden.

  • Airco Service: Het zorgen voor een goed werkende airconditioning verbetert het comfort tijdens het rijden.

  • Remschijven en -Blokken Controleren: Een controle van de remonderdelen is essentieel voor een effectief remsysteem.

  • Aandrijving Controleren: De aandrijflijn en transmissie worden grondig geïnspecteerd om soepel schakelen te garanderen.

  • Vering Controleren: Een inspectie van de vering zorgt voor een betere wegligging en rijcomfort.

  • Koelsysteem Controleren: Het controleren van het koelsysteem helpt bij het voorkomen van oververhitting.

  • Brandstofsysteem Controleren: Het brandstofsysteem wordt gecontroleerd om een efficiënte brandstofverbranding te waarborgen.

  Laat je gegevens achter of neem direct contact op om een afspraak in te plannen!

   Of neem direct contact op:

   HUBICAR

   Aircoservice

   Je airco weer in topconditie

   De airconditioning in je auto is een belangrijk comfortsysteem.  Tijdens een aircoservice wordt de airco gereinigd, gecontroleerd en bijgevuld. Klik hieronder voor meer informatie.

   HUBICAR

   AIRCOSERVICE

   Aircoservice Hubicar houd jouw airco in topconditie!

   Een goedwerkende airco is essentieel voor je comfort en veiligheid tijdens het rijden. Een airco die niet goed werkt, kan leiden tot een te hoge temperatuur in de auto, waardoor je oncomfortabel wordt en minder goed kunt presteren. Bovendien kan een slecht werkende airco de kans op ongelukken vergroten.

   Waarom is aircoservice belangrijk?

   Er zijn een aantal redenen waarom aircoservice belangrijk is:

   • Jouw comfort: een goedwerkende airco zorgt voor een aangename temperatuur in de auto, waardoor je comfortabel kunt rijden.
   • Je veiligheid: een goedwerkende airco zorgt ervoor dat je beter kunt concentreren en reageren op situaties op de weg.
   • De levensduur van je airco: regelmatige aircoservice helpt de levensduur van je airco te verlengen.

   Wat wordt er gedaan bij aircoservice?

   Bij aircoservice wordt jouw airco gecontroleerd op lekkages, vuil en andere defecten. Indien nodig worden deze defecten verholpen. Ook wordt het aircosysteem gereinigd en gevuld met nieuw koudemiddel.

   Welke soorten aircoservice zijn er?

   Er zijn twee soorten aircoservice:

   • Kleine aircoservice: deze service wordt uitgevoerd om je airco in goede conditie te houden. De service bestaat uit het controleren van het aircosysteem op lekkages, vuil en andere defecten. Indien nodig worden deze defecten verholpen. Ook wordt het aircosysteem gereinigd.
   • Grote aircoservice: deze service wordt uitgevoerd om je airco volledig te laten onderhouden. De service bestaat uit alle werkzaamheden van de kleine aircoservice, plus het vervangen van het aircogas.

   Hoe vaak moet je jouw airco laten servicen?

   De frequentie van aircoservice hangt af van het gebruik van je auto. Als je jouw auto veel gebruikt in warme omstandigheden, dan is het raadzaam om je airco jaarlijks te laten servicen. Als je jouw auto minder gebruikt, dan is het voldoende om je airco om de twee jaar te laten servicen.

   Waar kun je jouw airco laten servicen?

   Je kunt je airco laten servicen bij een autobedrijf of bij een aircospecialist. Een autobedrijf kan jouw aircoservice combineren met andere onderhoudswerkzaamheden aan jouw auto. Een aircospecialist is gespecialiseerd in aircoservice en kan je airco vaak vakkundiger en efficiënter servicen.

   Aircoservice bij Hubicar

   Bij Hubicar kun je terecht voor aircoservice van hoge kwaliteit. Onze aircospecialisten zijn gespecialiseerd in aircoservice en kunnen je airco vakkundig en efficiënt servicen. Ook bieden wij aantrekkelijke tarieven voor aircoservice.

    Of neem direct contact op:

    Voordelen

    De voordelen van regelmatig onderhoud

    Verbeterde prestaties

    Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat alle systemen van je auto optimaal werken. Dit resulteert in betere prestaties, zoals een soepelere rit en meer brandstofefficiëntie.

    Verlengde levensduur

    Regelmatig onderhoud helpt om slijtage en schade aan je auto te voorkomen. Dit kan de levensduur van je auto aanzienlijk verlengen.

    Betere veiligheid

    Regelmatig onderhoud helpt om je auto veilig te houden. Dit omvat het controleren van de remmen, banden en andere veiligheidssystemen.

    Besparing op kosten

    Regelmatig onderhoud kan je helpen om onnodige reparaties en ongelukken te voorkomen. Dit kan je geld besparen op de lange termijn.

    ONTDEK HET BIJ ONS

    Hubicar: Waar service een traditie is

    Kom langs en ervaar het zelf!

    Bekijk wat onze trouwe klanten over ons te zeggen hebben

    Melvin Gijzen Google review

    Vriendelijke behulpzame man die ons daar te woord stond.

    Rilana Derrez Facebook review

    Altijd vriendelijk en de service is goed en niet duur.

    Marcel Mertens Google review

    Super en snel geholpen met mijn weigerende tankdop.Top autobedrijf !

    Els Grond Meijers Facebook review

    Goede service, vriendelijk personeel, echt een aanrader.

    Rick Wagemakers Google review

    Zeer goed autobedrijf, auto snel gemaakt. Zeer fijne mensen, ik blijf klant bij Hubicar.

    Claudia Bex Facebook review

    goede service, normale prijs, vakkundig en vriendelijk personeel. zeer zeker een aanrader.

    01

    Plan een afspraak in

    02

    Breng je auto

    03

    Krijg een prijsopgave

    04

    Haal je auto op